Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Μετά απο πολύ καιρό, επιτέλους ο δρόμος μας έλαμπε.

Πρώτη φορά είδα απορριματοφόρο στις 16.00 να περιμένει για να καθαρίσει το δρόμο μετά απο λαϊκή αγορά. Στις 5.45 είχε τελειώσει ο καθαρισμός κι αν δεν έπιανε η μπόρα νομίζω θα είχε τελειώσει νωρίτερα. 

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Φουντούκη που είναι προισταμενος του τμηματος καθαριότητας της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμάτων καθώς και με τον κ. Κουτσόβουλο που είναι υπεύθυνος Καθαριότητας των Λαϊκών Αγορών. 

Μ' ενημέρωσαν για τα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των μηχανημάτων - απορριματοφόρων (τα οποία είναι όντως πολλά) καθώς και για την έλλειψη συνεργασίας που υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις απο τη πλευρά των δημοτών. 

Κρατώ τη δέσμευση τους οτι αυτη η εικόνα (η χθεσινή) θα γίνει πλέον μόνιμη. 

Ελπίζω να είναι έτσι. Εγώ πάντως τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ευελπιστώ σε μια γόνιμη συνεργασία-επικοινωνία που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Σχόλια