Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Καθαριότητα λαϊκης αγοράς, no.2

Παρασκευή, 27/9/2013, ώρα 19:12. Μετά το πέρας της καθαριότητας της λαϊκής αγοράς στην οδό Χαλκιδικής. Για να προλάβω κάποιες αντιδράσεις, επισημαίνω οτι δεν είναι μομφή για τους εργαζομένους του Δήμου.

Αλλά, όσο κατανόηση και να έχω δεν μπορώ να στρουθακαμηλίζω και να κάνω πως δεν βλέπω. Αλλά και αυτό να έκανα, η μυρωδιά πως αποφεύγεται;;;; Εκει που είναι σκούρος ο δρόμος, είναι απο τα απομεινάρια των φρούτων, λαχανικών κτλ. Ήδη (μόλις 3 ώρες μετά) μυρίζει πολύ άσχημα. Εστία μόλυνσης για όλους..

Ναι ξέρω...δεν υπάρχει όχημα πλυσιματος, μου είπανε. Αφου το είδα να περνάει...Αλλά δυστυχώς πλένει (;) μόνο εκεί που υπήρχαν πάγκοι με θαλασσινά. Και ο υπόλοιπος δρόμος;;;;; Αν δεν υπάρχει άλλο, ας ξαναγεμίσει και ας έρθει το βράδυ. Εδω μιλάμε για δημόσια υγεία και μάλιστα σε ένα δρόμο που κάθε μέρα περνούνε παιδιά λόγω του δημοτικού σχολείου στην Ορέστου. Εκεί είναι βέβαια μια άλλη πονεμένη ιστορία...

Αν δεν μπορείτε να καθαρίσετε, τότε ας φύγει η λαϊκή...Ήδη έχει παρέλθει η περίοδος που υποχρεωτικά πρέπει να παραμείνει σε μια περιοχή. Να φύγει...δεν θα μας λειψει καθόλου.
 


 

Σχόλια