Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Η πρόταση μου για τους δρόμους της ''Μ. Μπότσαρη'' και ''Π. Συνδίκα''

1) Διαγράμμιση (η οποία δεν υπάρχει)
2) Τοποθέτηση από τη Τροχαία καμερών παρακολούθησης της κίνησης και εννοείται της στάθμευσης (δυο χρειάζονται σε κάθε δρόμο)
3) Χώροι οριοθετιμένοι που καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι αποκλειστικά για χρήση φορτοεκφορτώσεων. Ακόμη και τη νύχτα. Έτσι δεν θα χρειάζεται τα φορτηγά να κλείνουν το δρόμο.
4) Επανατοποθέτηση-συντήρηση των ''πτερυγίων'' που έχουν καταστραφεί.
5) Συχνή εποπτεία απο τη Τροχαία (ας μη ξεχνάμε οτι το κτίριο της Τροχαίας είναι Π. Συνδίκα με Β. Όλγας).
6) Συνεργασία του Δήμου με τη Τροχαία
7) Σήμανση σε εμφανή σημεία που θα ενημερώνει ότι απαγορεύεται (και ότι η παρανομία θα έχει κυρώσεις) η στάθμευση.
8 ) Διαγράμμιση (κίτρινου χρώματος) κατα μήκος των οδών, που θα προσδιορίζει-οριοθετεί το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Η εικόνες είναι ενδεικτικές.

1) Π. Συνδίκα: Διπλοσειρά και απο τις δυο πλευρές. Οι ταξιτζήδες προκειμένου να πιούνε καφέ και να τα πούνε (προφανώς λόγω αναδουλειάς) έχουν κάνει πιάτσα στη γωνίας με την ''Αλεξανδρείας''.

2) Μ. Μπότσαρη: Τέσσερις μέρες μετά, επανήλθαμε στις γνώριμες τριτικοσμικές εικόνες. Το απόγευμα είμαι σίγουρος, θα υπάρχουν ελάχιστα πλέον ''πτερύγια''.
 

 

Σχόλια