Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Σταθερή αξία!

Ημερομηνία Καταχώρησης: 12/03/2014

Θέμα: Παρατημένο αυτοκίνητο

Περιγραφή: Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται επάνω στο πεζοδρόμιο επί της Μ. Αλεξάνδρου από τον Οκτώβριο. Είναι μετά τη διασταύρωση με τη Μπότσαρη.
έχει τεθεί σε επεξεργασία από την Υπηρεσία Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1349 ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

Έχει τεθεί σε επεξεργασία στις 12 Μαρτίου 2014, δηλαδή πριν 5 μήνες!!!


Ας μου εξηγήσει κάποιος, τι ακριβώς επεξεργάζονται....

Σχόλια