Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Χρονική ασάφεια!

ΘΕΜΑ «Απάντηση σε αίτημα απομάκρυνσης περιπτέρου».

Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 19218/3922/17-2-2015 ηλεκτρονική αίτησή σας

Σε απάντηση της υπ’ αριθμ. 19218/3922/17-2-2015 ηλεκτρονικής αίτησής σας σχετικά με την απομάκρυνση κατεστραμμένου περιπτέρου επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη αρ. 88 & Κ. Καραμανλή, σας γνωρίζουμε  τα εξής:

Το εν λόγω περίπτερο, είναι κλειστό μετά την αποχώρηση του τελευταίου μισθωτή και έχει δεχτεί δύο εμπρηστικές επιθέσεις με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μόνο το κουφάρι του κουβουκλίου.

Η δικαιούχος αποποιήθηκε της άδειας εκμετάλλευσης και η θέση έχει καταργηθεί με την υπ' αριθμ.  348/12-12-2014 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Εκκρεμεί η αποξήλωση του κουβουκλίου, για την οποία είναι αρμόδια η Δ/νση Κατασκευών & Συντηρήσεων (κ. Γρ. Σκανδάλης τηλ. 2313/318-428).

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω διευκρινήσεις.''


Βέβαια από τις 12/12/2014 έχουν περάσει κοντά 4 μήνες και ήδη το διάστημα είναι μεγάλο για να δικαιολογεί τη παραμονή του εκεί. H αλήθεια είναι, ότι όλες οι απαντήσεις που αφορούν την επίλυση των ζητημάτων, έχουν αναφορά στο μέλλον...

''Θα απομακρυνθεί''
''Θα κατασκευαστεί''
''Θα ενημερωθεί''


Είναι κι αυτό σημείο των καιρών. Θα μπορούσε να ονομαστεί και... Χρονική ασάφεια! 

Σχόλια