Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Εν ευθέτω χρόνω

Οδός Χρυσοχόου (με Δελφών)Πέρυσι τον Μάρτιο είχα ενημερώσει τον δήμο Θεσσαλονίκης για το συγκεκριμένο θέμα.
Αφού έπρεπε να γίνει...αυτοψία σε κάτι τόσο οφθαλμοφανές και χρόνιο, έλαβα την απάντηση (18/3/2015) ότι σε....εύθετο χρόνο θα τοποθετηθούν αποτρεπτικά πασαλάκια.

Σήμερα πέρασα ξανά από εκεί....Σαν να μην άλλαξαν και πολλά από τότε,ε; Μάλλον δεν άλλαξε τίποτα.

 Έχω την εντύπωση ότι αν ο δρόμος δεν ονομαζόνταν ''Χρυσοχόου'' αλλά ''Παύλου Μελά'', δεν θα χρειαζόνταν να γράφω αυτά τώρα.

Δεν έχω καμιά εμπάθεια με τα του κέντρου, αλλά η ενασχόληση με τα της πόλης τόσο καιρό με έχει κάνει πολλές φορές να νιώθω δημότης...Β' κατηγορίας.

Κωνσταντίνος Πέγκος

Σχόλια