Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Active και ραδιοφωνικά.....

Από τη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ και για μια ώρα, θα τα λέμε ραδιοφωνικά από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100,6!

Στα μικρόφωνα ο Κωνσταντίνος Πέγκος μαζί με τον Γιώργο Λουκαΐδη.

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/activestaFM/ και αφήστε τα σχόλια σας, πείτε μας την άποψη σας και προτείνετε θέματα που θα θέλατε να προβληθούν!

Από την επόμενη Πέμπτη γινόμαστε πιο....Active! :-)

Σχόλια