Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Άλλος με τη βάρκα μας.....

Το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο παραμένει κλειστό και η ημερομηνία επανέναρξης της λειτουργίας του άγνωστη. Η Γ.Γ.Α οφείλει μια εξήγηση στους χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειές τους.

Δημοσιεύουμε την επιστολή διαμαρτυρίας των συλλόγων υγρού στίβου Θεσσαλονίκης:

ΠΡΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΜΑ : Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης

Η υπομονή μας εξαντλείται όπως και ο χρόνος παράδοσης του Ποσειδώνιου , και μετατρέπεται σε οργή , για την κωλυσιεργία των τεχνικών υπηρεσιών της Γ .Γ.Α , και τον συνεχή εμπαιγμό μας με καθησυχαστικές δηλώσεις αρμόδιων και μη , με αποτέλεσμα όλων αυτών , το κύριο κολυμβητήριο εν πλήρη λειτουργία της Θεσσαλονίκης, να κινδυνεύει με ‘’ λουκέτο ‘’ δια παντός και ταυτόχρονα ρίχνεται «ταφόπλακα» στον υγρό στίβο της Θεσσαλονίκης.


Είναι απορίας άξιο μια συντεταγμένη πολιτεία , να δείχνει ανίκανη να ολοκληρώσει εδώ και εφτά
μήνες(7) , ένα απλό έργο ρουτίνας αναβάθμισης εγκαταστάσεων ενός κολυμβητηρίου , και να κρύβεται πίσω από προσχηματικές δηλώσεις αρμοδίων της, για κώλυμα εξαιτίας κάποιων λασπόνερων στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου ή για έγκριση εργασιών του εργολάβου ή για ανείπωτες δικαιολογίες και προφάσεις . Έχουν καταφέρει οι υπηρεσίες σας ,να μετατρέψουν την αρχική μας χαρά και ικανοποίηση με την δημοπράτηση και ανάθεση του έργου, που οι προκάτοχοι σας είχαν ‘’ξεχάσει’’ , σε απελπισία , αγανάκτηση και οργή για κάθε υπεύθυνο αυτού του ατελείωτου
εμπαιγμού μας , και το χειρότερο να μας εξαναγκάζουν σε επιστολές διαμαρτυρίας προς εσάς σε ύφος και τόνους που δεν μας αρμόζουν.

Σας παρακαλούμε να αναλάβετε ευθύνες που ίσως δεν σας αναλογούν , και να δώσετε ένα τέλος , σε αυτήν την φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στην πόλη ,σε βάρος του Υγρού Στίβου με την απίστευτη καθημερινή ταλαιπωρία των αθλητών-τριων κάθε ηλικίας και των οικογενειών τους , που οδηγούνται σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις κάθε μορφής και προς κάθε κατεύθυνση.

Αναμένουμε την άμεση έναρξη των εργασιών στο Ποσειδώνιο, και τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος περάτωσης και παράδοσης(31 Μαρτίου 2017) του στους κατοίκους της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
Θεσσαλονίκη 19 Μαρτίου 2017

Τάσος Δεσύπρης

 

Σχόλια