Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Arpa-Colla for ever!

''Άρπα-κόλλα'': Η τσαπατσούλικη πράξη, η βιαστική, που γίνεται σε μια στιγμή, άτεχνα, τσάκα-τσάκα (από τα ρήματα αρπάζω + κολλάω).

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά δείγματα νεοελληνικής τσαπατσουλιάς και ωχαδερφισμού....

1) Μάρκου Μπότσαρη με Παπαναστασίου

2) Οδός Δελφών: Η διαγράμμιση αλλά και οι ράμπες που κατασκευάστηκαν πριν ένα μήνα, είναι μετά την διάβαση όπως και οι φωτεινοί σηματοδότες....(!!!!)


Αλλού η διάβαση κι αλλού η ράμπα!
 Όσον αφορά τη διαγράμμιση....Έτσι ήταν τον Ιούνιο του 2017!3) Η αποκατάσταση της...αποκατάστασης, Οδός Γ. Ξενοπούλου (Ανάληψη).

Το διορθώσανε, λένε.....
4) Πεζόδρομος Ορέστου (http://www.activethessaloniki.eu/2015/01/blog-post_54.html)

Φεβρουάριος 2014, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές....


Και σήμερα....5) Διαβάσεις-ράμπες ΑΜΕΑ, Οδός Π. Ρέγκου


''Καλημέρα σας, Σχετικά με το υπ’αριθ.11597/28-12-2016 ηλεκτρονικό σας μήνυμα, σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας θα μεριμνήσει για την τοποθέτηση σχαρών στο κανάλι ομβρίων επί του πεζοδρομίου της οδού Πολυκλείτου Ρέγκου, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος. Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σας για τη βελτίωση της πόλης μας.''

( http://www.activethessaloniki.eu/2017/09/blog-post_16.html)

6) Οδός Μεγάλου ΑλεξάνδρουΣε λίγο και η συνέχεια......

Σχόλια