Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Η ζωή κύκλους κάνει....

''Η παιδική χαρά είναι έτοιμη από τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο δεν έχει παραδοθεί τυπικά στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο εργολάβος έχει αφήσει το δάπεδο στην κατάσταση που βλέπετε. Παρότι τυπικά δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο, τα παιδιά μπαίνουν και παίζουν κανονικά και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν....''.

Αύγουστος 2011
Αυτό ανέφερε άρθρο (https://www.thestival.gr/society/item/6145-what-happens-to-the-playground-site-orestes) με τίτλο ''Τι συμβαίνει με την παιδική χαρά της Ορέστου;'', τον Αύγουστο του 2011...(!!!)

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπως έγραψα πριν μερικές μέρες εδώ

Ιούνιος 2018
Τελικά, η ζωή κάνει κύκλους....που αντί κάθε τέλος να είναι μια καινούργια αρχή, εμείς πάμε με βήμα σημειωτόν προς τα πίσω!!! Καλά κρασά!

Ανοίξτε την μια και καλή τα Χριστούγεννα, να στολίσουμε και δέντρο!

Κωνσταντίνος Πέγκος

Σχόλια