Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Στην αναζήτηση του αυτονόητου!

Ουσιαστικό: τσαπατσουλιά (θηλυκό)
η έλλειψη οργάνωσης
δουλειά που γίνεται χωρίς φροντίδα


Τα βλέπεις μπροστά σου, δεν πιστεύεις στα μάτια σου και αναρωτιέσαι: Είναι δυνατόν;;;;;
Και όμως είναι!!!!!

Τον περασμένο Δεκέμβριο, έστειλα στην εφαρμογή του δήμου (IMC) την κάτωθι φωτογραφία με τον εξής σχολιασμό: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν ένα μήνα. Σήμερα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη μιας και το βάθος έχει μεγαλώσει και υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια ασφάλτου στο δρόμο, με ότι αυτό σημαίνει ειδικά για ανθρώπους που οδηγούνε δίκυκλα.


Λίγες μέρες μετά, ενημερώνομαι ότι το αίτημα έχει διεκπεραιωθεί και μόλις βόλεψε, πέρασα από εκεί....''Έγινε άρση της επικινδυνότητας''.....Νομίζω, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού!

Πριν 3 μέρες, έτυχε να περνάω με έναν φίλο από εκεί και όταν το είδα του είπα την εμπειρία μου με την υπηρεσία του δήμου.... Σκέφτηκα να ενημερώσω εκ νέου, αλλά για να είμαι ειλικρινής το αμέλησα....


Και σήμερα (λες και τα μεγάλα μυαλά επικοινωνούν....), έγινε εκ νέου....Άρση της επικινδυνότητας!


Τώρα σοβαρά, δεν υπάρχει ίχνος ντροπής;;;;; Πιστεύει κανένας σοβαρός άνθρωπος, ότι αυτή η σαχλαμάρα θεωρείται αποκατάσταση τομής/λακκούβας οδοστρώματος, όταν και ο πιο ανίδεος μπορεί να καταλάβει ότι το έδαφος έχει υποχωρήσει και χρειάζεται συνολική παρέμβαση και όχι μπαλώματα της κακιάς ώρας;;;; Τελικά, οι εργολάβοι δίνουν λογαριασμό σε κανέναν ή κάνουν ότι γουστάρουν; Ο δήμος ελέγχει ή πετάει χαρταετό; Αν βέβαια, αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι από συνεργεία του δήμου, τότε...περαστικά μας!

Κωνσταντίνος Πέγκος

Σχόλια